Mijn naam is Ramon

Ik maak graag gave shit

21 projecten

Wie... ik?

Elke keer dat je terug kijkt naar jezelf zie je een eerdere versie van jezelf. Een minder wetende versie, een versie die niet over alle inzichten beschikt waar je nu wel over beschikt. Omgedraaid weet ik morgen meer dan dat ik nu weet. Dus wie ik ben? Vraag het me morgen. Tot die tijd doe ik mijn uiterste best mijn referentiekader te vergroten. Inzichten te verzamelen. Mijn horizon te verbreden, te verhogen… te laten groeien. Er zijn enkel dingen die ik nóg niet kan in plaats van dingen die ik niet kan.

Ja ik ben ergens opgegroeid, heb gestudeerd, heb een baan, doe dingen die het leven, het leven maken. Maar slechts weinig daarvan is écht interessant. De dingen die ik interessanter vind, komen niet tot uiting in een beschrijving van die interesses, maar in een vorm die deze interesses interessant maken. Een liefde voor taal bijvoorbeeld; deze komt zelden tot uiting door te noemen dat je een liefde voor taal hebt.

Ik bedenk graag dingen en voer ze vervolgens ook uit. De combinatie van ervaring op het gebied van taal, fotografie, video, audio en web maakt het makkelijker. Ik kan ook daadwerkelijk maken wat ik bedenk. En alles wat ik maak, zet ik op deze site. De uitingen van mijn interesses.

Welkom bij mijn pure ik.

sluit

Stuur me een berichtje

Verstuur
sluit